Para a sua conveniência, incluímos o link para o Tradutor Google para as informações de produtos nas quais ainda não foram traduzidas. Lembre-se que traduções automáticas não são sempre precisas.

Powered by

reporting - Microsoft

  1. $$ | Compra
    About DevExpress Reporting

    Descrição: traditional reporting solutions with a fully integrated set of productivity tools, report wizards, pre-built ... simplifies the report design process and makes multi-platform reporting a reality. It also provides all the ... WPF e Silverlight. DevExpress Reporting is a reporting platform that includes native integration with ... Leia mais Mostrar mais resultados deste produto

  2. Preços: DevExpress Reporting 16.1.6 1 Developer License - Includes one year subscription Nº da peça ... Nº da peça do fab.: CS-DXR-161-11 Nosso Número de Parte: 547291-885858 DevExpress Reporting 16.1.6 ... Leia mais

  3. Compatibilidade: Sistema operacional para desenvolvimento Windows 10 Windows 8.1 Windows 8 Windows 7 Windows Vista Arquitetura de produtos 32 bits 64 bits Tipo de produtos Componente Tipo de componente WebForms do ASP.NET MVC do ASP.NET .NET WinForms Classe .NET .NET WPF Silverlight Contêineres compatíveis ... Leia mais

  4. $$ | Compra
    About DevExpress Document Server

    Descrição: and Snap Report files using a straightforward API that's easy-to-use and ready for the ... Automation     Generate DevExpress Snap Report Documents The DevExpress Snap Report Server allows you to create ... and customize documents generated in WYSIWYG Report Writer (Snap) via its straightforward API. Though ... Leia mais Mostrar mais resultados deste produto

  5. Preços: DevExpress Document Server 16.1.6 1 Developer License - Includes one year subscription Nº da peça do fab.: CS-DXD-161-1 Nosso Número de Parte: 547281-807444 2-5 Developer License - Includes one year subscription - price per license Nº da peça do fab.: CS-DXD-161-25 Nosso Número de Parte: 547281 ... Leia mais

  6. Compatibilidade: Sistema operacional para desenvolvimento Windows 10 Windows 8.1 Windows 8 Windows 7 Windows Vista Arquitetura de produtos 32 bits 64 bits Tipo de produtos Componente Tipo de componente Classe .NET Contêineres compatíveis Microsoft Visual Studio 2015 Microsoft Visual Studio 2013 Microsoft Visual ... Leia mais

  7. About Nevron Gauge for Reporting Services

    Compatibilidade: Required: SQL Server 2005, SQL Server 2008, Reporting Services 2005/2008 Report Design: Microsoft SQL Server ... 2005 Reporting Services - Business Intelligence Developer Studio Report Deployment: Microsoft SQL ... Server 2005 Reporting Services - Report Server ... Leia mais Mostrar mais resultados deste produto

  8. Preços: Gauge for SSRS 2015.1 - Additional Report Server License Additional Report Server License Nº da peça ... Leia mais

  9. Descrição: Enhance your SQL Server Reporting Services 2005/2008 reports. Nevron Gauge for SQL Server ... Reporting Services (SSRS) 2005/2008 is an advanced report item, which delivers a complete set of gauge ... types, highly customizable axes, tight data integration and unmatched visual effects to your reports ... Leia mais

  10. About Nevron Chart for Reporting Services

    Compatibilidade: Required: SQL Server 2005, SQL Server 2008, Reporting Services 2005/2008 Report Design: Microsoft SQL Server ... 2005 Reporting Services - Business Intelligence Developer Studio Report Deployment: Microsoft SQL ... Server 2005 Reporting Services - Report Server. ... Leia mais Mostrar mais resultados deste produto

  11. Preços: Chart for SSRS 2015.1 - Additional Report Server License Additional Report Server License Nº da peça ... Leia mais

  12. Descrição: Enhance your SQL Server Reporting Services reports. Nevron Chart for SQL Server Reporting Services ... (SSRS) is an advanced report item, which delivers a complete set of 2D and 3D charting types, highly ... reports. Designed to enhance SQL Server Reporting Services, it also improves your report authoring ... Leia mais

  13. $$$$ | Compra
    About FastReport.Net Enterprise

    Descrição: You get a full-featured reporting solution with runtime royalty-free report engine and designer. ... Crie relatórios independentes de aplicativos. FastReport.Net is a full-featured reporting solution ... FastReport.Net can be used as a standalone reporting tool. You can connect to any database, use any table from it ... Leia mais Mostrar mais resultados deste produto

  14. Descrição: Create application-independent reports. FastReport.Net is a full-featured reporting solution ... for Windows Forms and ASP.NET. With FastReport.Net, you can create application-independent reports ... . FastReport.Net can be used as a standalone reporting tool. You can connect to any database, use any table from ... Leia mais

  15. Preços: FastReport.Net 2016.4 Enterprise Edition 1 Single License (includes one year subscription) Nº da peça do fab.: FRNETPESL Nosso Número de Parte: 517843-898602 1 Team License (for up to 4 developers) (includes one year subscription) Nº da peça do fab.: FRNETPETL Nosso Número de Parte: 517843-898603 1 ... Leia mais

  16. $$$$ | Compra
    About ActiveReports

    Preços: ActiveReports 10 Service Pack 2 Professional Edition 1 Developer License Nº da peça do fab.: APN10 Nosso Número de Parte: 532843-844483 ActiveReports 10 Service Pack 2 Professional Edition with Maintenance 1 Developer License - with Maintenance (all major and minor releases, with forum and email ... Leia mais Mostrar mais resultados deste produto

  17. Compatibilidade: Sistema operacional para desenvolvimento Windows 10 Windows 8.1 Windows 8 Windows Server 2012 Windows Azure Windows 7 Windows Server 2008 Windows Vista Windows XP Windows Server 2003 Arquitetura de produtos 32 bits 64 bits Tipo de produtos Componente Tipo de componente WebForms do ASP.NET .NET ... Leia mais

  18. Capturas de tela: Whether you develop for desktop, web or touch devices, this collection provides the tools to tackle both core and trending technologies. ... Leia mais

  19. About ActiveReports 2 for ActiveX/COM

    Preços: ActiveReports 2 for ActiveX / COM Standard Edition V2.0 SP5 (Build 2.5.0.1314) 1 Developer License Nº da peça do fab.: AR2S Nosso Número de Parte: 532844-521514 10-29 Developer License - price per license Nº da peça do fab.: AR2S Nosso Número de Parte: 532844-768617 30-49 Developer License - price ... Leia mais Mostrar mais resultados deste produto

  20. Compatibilidade: Sistema operacional para desenvolvimento Windows XP Windows 2000 Windows 98 Windows NT 4.0 Windows 95 Arquitetura de produtos 32 bits 64 bits Compaq Alpha (DEC) Tipo de produtos Componente Tipo de componente OCX ActiveX DLL ActiveX Criado com ActiveX Framework Habilitado/Testado para .NET com .NET ... Leia mais

  21. Descrição: Generate a wide variety of reports from your application. ActiveReports for ActiveX/COM is fully ... integrated into the Visual Basic programming environment and allows you to create rich reports without ... cryptic scripts or work-arounds. Features robust design-time environment including report wizard, support ... Leia mais

  22. $$$ | Compra
    About FastReport.Net WinForms

    Descrição: Report Designer. You get a full-featured reporting solution with runtime royalty-free report engine and ... Crie relatórios independentes de aplicativos. FastReport.Net is a full-featured reporting solution ... you can create application-independent reports. FastReport.Net can be used as a standalone reporting ... Leia mais Mostrar mais resultados deste produto

  23. Descrição: Create application-independent reports. FastReport.Net is a full-featured reporting solution ... you can create application-independent reports. FastReport.Net can be used as a standalone reporting ... to your report to ask some parameters before running a report, using built-in script, you can manage ... Leia mais

  24. Notas de versão: Report.CustomCalc for custom data processing. Designer Added TextOutline editor. Exports Added compliance ... resources. Core Fixed issue with incorrect assembly loading in report script. Designer Fixed bug ... in report. Depercated properties: PDFExport.PdfA, PDFExport.PdfACompliance). ... Leia mais

  25. $$$$ | Compra
    About FastReport.Net

    Descrição: a full-featured reporting solution with runtime royalty-free report engine and designer! Extendable FastReport.Net ... Crie relatórios independentes de aplicativos. FastReport.Net is a full-featured reporting solution ... FastReport.Net can be used as a standalone reporting tool. You can connect to any database, use any table from it ... Leia mais Mostrar mais resultados deste produto

  26. Descrição: Create application-independent reports. FastReport.Net is a full-featured reporting solution ... for Windows Forms and ASP.NET. With FastReport.Net, you can create application-independent reports ... . FastReport.Net can be used as a standalone reporting tool. You can connect to any database, use any table from ... Leia mais

  27. Notas de versão: Sharepoint/Office365. Core Added new HtmlObject for using in the WebReport or HTML export. Added event Report ... Added detailed reports - hyperlinks on hidden report page or report file (works only with Layers = ... \Demos\C#\Web\SPADemo. Improved memory consumption. Improved caching of reports. Extras Added connector ... Leia mais

  28. $$$ | Compra
    About FastReport.Net WinForms + WebForms

    Descrição: You get a full-featured reporting solution with runtime royalty-free report engine and designer! ... Crie relatórios independentes de aplicativos. FastReport.Net is a full-featured reporting solution ... application-independent reports. FastReport.Net can be used as a standalone reporting tool. You can connect to any ... Leia mais Mostrar mais resultados deste produto

  29. Descrição: Create application-independent reports. FastReport.Net is a full-featured reporting solution ... application-independent reports. FastReport.Net can be used as a standalone reporting tool. You can connect to any ... database, use any table from it or create a query. Add dialogue form(s) to your report to ask some ... Leia mais

  30. Notas de versão: reports, drill-downs and more. Core Added new HtmlObject for using in the WebReport or HTML export. Added ... event Report.CustomCalc for custom data processing. Designer Added TextOutline editor. Exports Added ... (works only with Layers = true). Added detailed reports - hyperlinks on hidden report page or report file ... Leia mais